Yurt Dişi Uygun Tatil Yerleri Rehberi 2014

Yaz tatilinde yurt dışına tatil yapmaya gidecekler ya da yurt dışı gezi turlarına katılacak olanlara biraz da yurt dışı seyehatlerden söz edelim. Bu sezon mavi yolculuklar gene çok popüler. Ayrıca, Çin, Endülüs, Brezilya, Asya ve Güney Amerika gezileri de çok revaçta. Biz de size bu yerleri tavsiye ediyoruz. Çünkü maddi olarak da uygun tatil seçenekleri sunuluyor. Yurt dışında tatil yapmak isteyenler için güzel bir tercih.

yurtdışı tatil vitrini
Asya ve Güney Amerika, seyahat tutkunları için biraz daha fazla rağbet görürken, bu yıl özellikle de “Mavi Yolculuk” tercih ediliyor.

Yakın zamana kadar, birkaç kişi seyahat heyecanını arttırmak, yurt dışında yerlerinden özel set Çardaklı, ileri gelmişti birçok noktaya uygun fiyatlı lüks turlar ile birçok yerleri ziyaret edebilirsiniz.

ÇİN

Gelenek, modernite, çünkü Çin, son yıllarda büyük bir değişim uymak, 4 bin yıllık tarihin izlerini görebilirsiniz. Bu tarih, çok geniş bir coğrafi alanda önemli bir nokta olarak görülebilir.

Çin Seddi Çin turnesi zirvesi, en önemli törenler ve imparatorların 500 yıl Pekin’deki Yasak Şehir, mistik tapınakları kutsal yerler.

BREZILYA

Brezilya, kesinlikle, yeşil bir cennet köşesi, Bossa Nova edilmeli.Samba ülke bakın ve mavi bir tam tur başlayabilirsiniz Brezilya’nın Rio kentinde, 24 saat ile en uyumlu seyahat etmek niyetindeyiz.

Bir çok günlük bisiklet başlayan sabah Rio’nun Copacabana plajı, yerini görmek için olasılığı var.Kentin ünlü samba kulüpleri, samba dansçıları kesinlikle renkli kostümleri görmek zorunda.

Endülüs
Çok kültürlülük kombine izleri altında sömürgecilik dönemleri ve sonraki İslam egemenliği, zenginleştirilmiş, Fenike ve Yunan kolonileri altında başlayan Akdeniz, Avrupa ve Afrika yere ispanya karşılamak, Atlantik ile tanışır.

İncele !

Yaz Tatiliniz için Enez Nasıl Bir Ye Mi?

Enez’de Tatil? Cennet’in Dünya’da ki bir kopyası olarak görülen Enez, bir doğa harikasıdır. Bu doğa harikası yerde denize girmenin keyfi bambaşkadır. Tertemiz masmavi bir suda yüzmenin keyfine varmak ise inanılmaz keyiflidir. Plajlarında ki temizlik ve denizde ki yosunların olmaması da dikkat çekici özelliğidir.

enez tatil
Kafanızı dinlemek, sessiz ve sakin bir yer arama yolundaysanız pek de arama yapmanıza gerek kalmadı. Çünkü Edirne’nin bir ilçesi olan bu Enez ilçesi, oldukça sessiz ve sakin bir yerdir. Böyle olması, sizin 4/4’lük bir tatil yapabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Uygun otelleriyle ve pansiyonlarıyla da hizmetinde kusuru ve eksiği olmayan Enez ilçesinde sizde tatilinizi yapmayı düşünüyorsanız eğer davetlisiniz. Burada yapacağınız tatilden kesinlikle memnun kalacak, bir daha gelmek için can atacaksınız. Hemen Enez ilçesinde ki otel ve pansiyonları araştırarak en uygununu bulabilirsiniz.

Gidilip görülmesi gereken, mini cennet olarak adlandırılan Enez, Edirne’ye bağlı bir ilçedir. Pek keşfedilmemiş bir ilçe olmasıyla sessiz ve sakinliğini günümüze kadar getirip, bozmamış bir yerdir.
Eski çağlardan kalan tarihi bir kalesi bulunan bu ilçe de denize girmekte oldukça keyiflidir.

Denizin tertemiz olması, bulanık olmaması ve yosun gibi sorunu olmaması sayesinde yüzmekten böyle keyif almanın ne kadar değişik bir duygu olduğunu burada anlayacaksınız. Enez’de denize girilecek birkaç plaj bulunmaktadır. Olduğunca temiz olan bu plajlarda doğanın güzelliğini, manzarasını seyredebilecek, güneşlenebilecek dilediğiniz zaman tertemiz denize girerek serinleyebileceksiniz.

Plajların çevrelerinde bulunan oteller, pansiyonlar veya apart otellerde geceliği uygun fiyatlarda kalarak tatilinizi pek masraf yapmadan tamamlamış olabilirsiniz. Eğer sizde Edirne taraflarında tatilinizi yapmak isteyenlerdenseniz eğer sizleri de Enez ‘e bekliyoruz.

İncele !

Ağustos 2014 İçin Ucuz Tatil Firsat Rehberi

Ucuz tatil hepimizin hayali. 2014 Yazında Temmuz ve Ağustos ayı için otellerin güncel kampanyaları ve adres ve telefonları hakkında bilgi vermek istedim. Erken rezervasyonun avantajlarını bilmeyeniniz yoktur. Erken rezervasyon yaparak bu tatil fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Üstelik balayı için özel seçenekler de var. Yeni evli çiftlere ayrıcalıklar sunulmakta.

tatil yap
Bu otel bilgileri güncel ve doğrudur. Kampanyalar da şu an için geçerliliğini korumaktadır.

Tatil Sahibinden Alınır…
Rezervasyon

Balayınızı Etatil.com’a Sorun
Balayı Çiftlerine Özel İndirimler

Ekonomik Tatil, Uygun Tatil Köyleri
ve Erken Tatil Rezervasyon Fırsatı

%20'ye Varan İndirim + Vade Farksız
12 Taksit İmkanı. En Uygun Fiyat

Türkiye’nin En İyi Otelleri’nde
%80 Ucuza Konaklama Fırsatı !

Thailand, Maldivler, Mauritus, Bali
Peninsula’dan Uzakdoğu Turları

Vizanada merkezi konumlarda 39€ dan
baslayan apartmanlar sunuyoruz.

Ne Ararsan Kolayca Bul
Aile Tatil YerleriBurada!

Reservasyonunzu buraban yapiniz.
Süper fiyatlarla ücretsiz rervasyon

Ekonomik Tatil, Uygun Tatil Köyleri
ve Erken Tatil Rezervasyon Fırsatı

Ekonomik tatil 299 €’dan İtibaren
Türkçe danışmanlık ve taksit imkanı

Tatil Sahibinden Alınır…
Bilgi & Rezervasyon

Türkiye’nin En İyi Otelleri‘nde
%80 Ucuza Konaklama Fırsatı !

En Iyi Turkey Otelleri.
Yorum Oku, Karsilastir, Karar Ver!

59 TL ile Alanya Merkezde Deniz
Manzaralı Odalarda Kaliteli Tatil

14 Dönüm bahçe içinde, Doğa dostu
Taş evlerde dingin bir tatil imkanı

İncele !

Uygun Fiyat Kaliteli Ege Otelleri Vitrini 2014

Bütcenize uygun fiyatları ile kaliteli ege otelleri, pansiyonları. Kaliteli olarak 3,4 ve 5 yıldızlı otelleri bulmanız için bazı gerekli detayları bilmeniz gerekiyor. Öncelikle gideceğiniz bölge Ege Bölgesiyse eğer bu işinizi biraz daha kolaylaştırır. Ege ‘de belirli pansiyon ve otellerin belli kalitelerde olması da size yardımcı oluyor.

otel fiyatları 2014
Günümüzde en çok tercih edilen Ege Bölgesinde bulunan otel ve pansiyonlara ulaşmak için bazı web siteleri arama motorları üzerinden arayarak bulabilirsiniz.

Kısa sürede arayışınızı sonlandıracak ve elinize iyi bir otel – pansiyon listesi geçecektir. Kaliteli olması için öncelikle verilen hizmetleri kontrol etmelisiniz.

Eğer istenilen ücret karşılığında verilen hizmet sizin gözünüzde eşit ise bir kenara not ederek her bir otel ve pansiyonu elemelisiniz. En son ki listeyi ise kaç gün kalacağınızı ve toplamda gün sayısıyla birlikte gecelik istenilen ücreti çarptığınızda çıkan sonuç vereceğiniz tutardır.

Ancak uygun fiyatlara kalmak için öncelikle otel rezervasyon hattını arayarak konu hakkında biraz daha detaylı bilgi isteyebilirsiniz. Ardından fiyat ile ilgili bir indirim veya promosyon söz konusu olup olmadığını sorarak belli sayı da kalacağınız güne göre %’lik indirimler uygulanabilir.

Bu saye de ucuz fiyatlarda nezih ve kaliteli yerlerde tatil yapabilirsiniz.

İncele !

Temmuz Ayi Erken Rezervasyon Tatil Firsatlari

İçinde bulunduğumuz yaz aylarında 2014 Temmuz ve Ağustos ayı için tatil yapma planınız varsa erken rezervasyon sizin için avantajlı olabilir. Çok uygun fiyatlara güzel bir tatil geçirmek için otel ya da tur şirket arıyorsanız size birkaç güncel firma ve internet sitesi adresi vermek istiyorum. Bu sayede işiniz kolaylaşır. Aradığınız avantajlı erken rezervasyon seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

tatil 2014
%25'e Varan İndirim + Vade Farksız
12 Taksit İmkanı. Son Gün Bugün

ErkenRezervasyon 2014
%50'e varan indirimlerden yararlan
Türkiyenin Heryerinden

Ekonomik Tatil, Uygun Tatil Köyleri
ve Erken Tatil Rezervasyon Fırsatı




Özel tekliflerimizi kaçırmayın
Yerinizi hemen ayırtın!

Acapulco Otel Erken Rezervasyon
Kıbrıs’ta İndirimli Fiyatlar

Rüya Gibi Bir Tatil Sizi Bekliyor!
Güral Premier Tekirova ve Belek

En uygun fiyatlar erken rezervasyon
12 taksit fırsatları ve kampanyalar

Özel tekliflerimizi kaçırmayın
Yerinizi hemen ayırtın!

Daha Ucuzuna Bulamıacaksınız

Ekonomik Tatil, Uygun Tatil Köyleri
ve Erken Tatil Rezervasyon Fırsatı

%20'ye Varan İndirim + Vade Farksız
12 Taksit İmkanı. En Uygun Fiyat

Ne Ararsan Kolayca Bul
Otel FiyatlarBurada!

En uygun fiyatlar erken rezervasyon
12 taksit fırsatları ve kampanyalar

Fiyat + 12 Taksit Kampanya
Fırsatı

En Ucuz Tatil Burada…
%20 indirim + 12 taksit

En Hesaplı Fiyat Garantisi
Peşin Fiyatına 6 Taksit İmkanı

%20'ye Varan İndirim + Vade Farksız
12 Taksit İmkanı. En Uygun Fiyat

Ekonomik Tatil, Uygun Tatil Köyleri
ve Erken Tatil Rezervasyon Fırsatı

69 TL ile Alanya Merkezde Deniz
Manzaralı Odalarda Kaliteli Tatil

Ne Ararsan Kolayca Bul
Otel FiyatlarBurada!

İncele !

Erken Rezervasyon ve Ucuz Tatil Vitrini 2014

Erken rezervasyon sayesinde hem garantili hem de çok ucuz bir tatil yapma şansınız var. Yaz aylarının gelmesiyle deniz sezonu açılır ve oteller artık birçok yabancı turist veya yerli turisti otellerinde ağırlamak için bazı promosyonlar yaparlar. Genelde bu promosyonlardan yararlanmak için erken rezervasyon ve bu tür işlevlere girmeniz gerekiyor.

tatil fırsatları rehberi 2014
Bilerek yapılan erken rezervasyonlar, sizi yaz tatilinizde başka bir yer ile anlaşmadan kesin olarak anlaşmayı yapmanıza ve bu saye de uygun fiyattan veya bazı promosyonlardan yararlanmanıza yarıyor.

Hem otel işleteni hem de sizi uygun olarak avantajlardan yararlandıracak olan bu promosyonlardan birisi belirli gün içerisinde kalmanız doğrultusunda ekstra gün tanınması olabilir.
Örneğin 5 günlük bir erken rezervasyon yapmanız doğrultusunda 2 günü ücretsiz olarak size tanıyacak olup toplamda 7 günlük bir süreç içerisinde tatilinizi yapabileceksiniz. 5 günlük ödeme ile 7 günlük tatil inanılması zor olsa da gerçekleşecektir. Veya buna benzer erken rezervasyon yapıldığında %’lik oranlarda indirimler de bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra aynı zamanda otellerin bir çoğu son zamanlarda erken rezervasyonlarda turlar da vermektedir. Sizin gittiğiniz ilde önemli yerleri gezmeniz açısından yarar sağlayan bu turlar, size eğlenceli dakikalar yaşatacağından emin olabilirsiniz.

Erken rezervasyon ile hem otelde geçireceğiniz tam pansiyonlu tatil keyfi yanı sıra turda bu tatil keyfinizin içine girdiğinde, hayatınızda yaşadığınız en güzel tatil diyebileceksiniz. Hemen sizde bu tür kampanyalar başlatan otel sitelerine girerek fiyatlara bakabilir, bütçenize uygun yerleri seçebilirsiniz.

İncele !

Enez’de Uygun Fiyatlar ile Tatil Firsatlari 2014

Enez gidilip görülmesi gereken, mini cennet olarak adlandırılan Edirne’ye bağlı bir ilçedir. Pek keşfedilmemiş bir ilçe olmasıyla sessiz ve sakinliğini günümüze kadar getirip, bozmamış bir yerdir. Eski çağlardan kalan tarihi bir kalesi bulunan bu ilçe de denize girmekte oldukça keyiflidir.

enez yaz tatili 2014
Denizin tertemiz olması, bulanık olmaması ve yosun gibi sorunu olmaması sayesinde yüzmekten böyle keyif almanın ne kadar değişik bir duygu olduğunu burada anlayacaksınız. Enez’de denize girilecek birkaç plaj bulunmaktadır.

Olduğunca temiz olan bu plajlarda doğanın güzelliğini, manzarasını seyredebilecek, güneşlenebilecek dilediğiniz zaman tertemiz denize girerek serinleyebileceksiniz.

Enez Plajları çevrelerinde bulunan oteller, pansiyonlar veya apart otellerde geceliği uygun fiyatlarda kalarak tatilinizi pek masraf yapmadan tamamlamış olabilirsiniz.

Eğer sizde Edirne taraflarında tatilinizi yapmak isteyenlerdenseniz eğer sizleri de Enez ‘e bekliyoruz.

İncele !

Farklı Mütevazi Bir Tatil için Edirne Enez

Edirne’de yaşamak, Edirne’li olmak bir ayrıcalıktır. Peki ya Edirne enezde denize girmek?
Edirne’nin o tertemiz Ege Bölgesine bağlı denizinde yüzmek, kumsalında güneşlenmeye var mısınız?
 

enez tatili 2014
Genelde tercih edilen Ege ve Akdeniz bölgelerinden oldukça uzak olan, eğlencesi az olup sessiz ve sakin yer için ideal bir yerdir.

Kendinizden geçebileceğiniz doğa harikaları sayesinde sizleri bir daha gelmeniz için bağlayacak olan bu ilimizde tatil yapmak çok keyiflidir.

Ege Denizi sayesinde denize girip, kumsalda tertemiz güneşlenebilirsiniz. Sanayileşmemiş bir kent olmasından dolayı suyun çok temiz ve sağlıklı olması da ayrı bir güzelliktir. Bu durumdan dolayı Ege Bölgesinde en temiz deniz kıyısı da burasıdır. Sizde eğer Edirne’de denize girmek, güneşlenmek, kumsalda yürümek istiyorsanız sizlere bu bölgede bulunan Ege Denizi olarak bilinen yere davet ediyoruz.

Edirne, tatil için ideal olan bir şehirdir. İstanbul’a yakın olması, buraya birçok insanın tatil için gelmesine bire bir olsa da az insan tarafından keşfedilmiş bir ildir. Edirne ve civarlarında rahatlıkla güzel bir yaz tatili geçirebilirsiniz. Oldukça güzel geçecek olan tatilinizin tadına varamayacak, bu tatili bir daha tekrarlamak için diğer seneyi bekleyeceksiniz.

Selimiye camisi arkasında bulunan 600 yıllık bir geçmişi olan ve Fatih Sultan Mehmed’in süt annesiyle burada kaldığı yer olan Taşodalar Hotel, sizlere barınmak için hizmet veriyor.
Edirne merkezde bulunan hotelde uygun fiyatlarda konaklayabilirsiniz. Güvenilir bir aile oteli için Göktuğ Otel, Edirne çarşısına yakın bir yerdedir. Temiz odalarıyla, güzel bir tatil geçirmenize yarar sağlamaktadır. Ailecek kalınabilecek bir oteldir.

İncele !

Ekonomik ve Ucuz Yaz Tatil Vitrini 2014

Ekonomik bir tatil yeri için ve ucuz oteller arıyorsanız eğer sizlere Antalya’nın önemli isimleri olan Alanya, Side, Kaş ve Kemer gibi ilçelerini öneriyoruz. Bu gibi adı duyulan yerlerde uygun fiyatlarda kalabileceğiniz pansiyon ya da otel bulmanız hiç de zor olmayacaktır.

yaz tatili fırsatları
Kolaylıkla bulabileceğiniz pansiyon veya otellerde konaklama ücretinizi uygun fiyatlara çekmeniz için yetkili kişileden yardımcı olmasını isterseniz kesinlikle yardımcı olacaklardır.

Uygun tatil köyleri için Antalya tarafları size uygun olmakla birlikte bir diğer yaz tatilinizi yapabileceğiniz yer ise Ege tarafıdır. Ege tarafında Bodrum’un olması, Fethiye’nin doğa ile denizin iç içe olması sizi büyüleyecektir.

Bunun yanı sıra Marmaris’de de uygun tatil köyleri bulabilirsiniz. Arayıp bulanlardansanız ve gezmeyi sevenlerdenseniz eğer Pamukkale size göredir.

Kuşadası ve Çeşme de gece hayatına düşkün olan, gündüzleri sessiz sakinliğiyle tatilinizi yapabilirsiniz. Erken rezervasyonlarda bu saydığımız bölgelerin neredeyse tamamında oldukça büyük indirimler de mevcuttur.

İncele !

Türkiye’de Uygun Tatil Yerleri 2014 Vitrini

2014 yaz tatili Türkiye’de Ege ve Akdeniz Bölgelerinde yapılacak tatillerinizde ekonomik paketler içerisinde düzenlenen turlara da katılabilirsiniz. Uygun fiyatlarda yapılan turlarda, ada gezileri veya köy gezileri yapılıyor. Bu adaların büyüleyici güzel görünümleri sayesinde hayran kalacağınızdan adınız gibi emin olabilirsiniz.

Aynı zamanda köy gezileriyle, her köyün farklı güzelliği ve özelliği olması da sizi bir dahaki gideceğiniz farklı köy için merak uyandırmaya yetecektir.

tatil vitrini 2014
Tatilinizi ekonomik yapmak isteyenlerdenseniz ve uygun fiyatlarda bir tatil planı kurmak istiyorsanız sizleri Ege, Akdeniz bölgelerine davet ediyoruz. Tatil köyleri sayesinde uygun fiyatlarda kalabilecek birçok yer bulabileceğiniz gibi bu yerlerin aynı zamanda düzenlediği turlara da katılarak ücretsiz olarak ya da cüzi miktarlar ödeyerek gezintinizi ekonomik bir ücrette tamamlamış olabilirsiniz.

Sizde gittiğiniz bölgenin güzelliklerini görmek ve aynı zamanda tatilinizi yapmak istiyorsanız, hiç zaman kaybetmeden sizleri arayışa girmenizi öneriyoruz.

Ekonomik bir tatil yeri için ve ucuz oteller arıyorsanız eğer sizlere Antalya’nın önemli isimleri olan Alanya, Side, Kaş ve Kemer gibi ilçelerini öneriyoruz. Bu gibi adı duyulan yerlerde uygun fiyatlarda kalabileceğiniz pansiyon ya da otel bulmanız hiç de zor olmayacaktır. Kolaylıkla bulabileceğiniz pansiyon veya otellerde konaklama ücretinizi uygun fiyatlara çekmeniz için yetkili kişileden yardımcı olmasını isterseniz kesinlikle yardımcı olacaklardır.

Uygun tatil köyleri için Antalya tarafları size uygun olmakla birlikte bir diğer yaz tatilinizi yapabileceğiniz yer ise Ege tarafıdır. Ege tarafında Bodrum’un olması, Fethiye’nin doğa ile denizin iç içe olması sizi büyüleyecektir.

Bunun yanı sıra Marmaris’de de uygun tatil köyleri bulabilirsiniz. Arayıp bulanlardansanız ve gezmeyi sevenlerdenseniz eğer Pamukkale size göredir. Kuşadası ve Çeşme de gece hayatına düşkün olan, gündüzleri sessiz sakinliğiyle tatilinizi yapabilirsiniz. Erken rezervasyonlarda bu saydığımız bölgelerin neredeyse tamamında oldukça büyük indirimler de mevcuttur.

İncele !

2014 Tatil Tur Fiyatlari Ne Zaman Ucuzlar?

2014 yaz tatili için Tur fiyatları çok pahalı biliyorsunuz. Herhangi bir tura katılamk isteseniz istenilen fiyat gerçekten de bütçenizi aşabilir. Yurt içi ve yurt dışı turlar ucuzlar diye bekliyoruz ancak görünen o ki tur fiyatları böyle devam edecek ve ne yazık ki şu an için turlarda bir indirim ya da kampanya olmayacak. Tur fiyatları ucuzlama zamanını bekliyorsanız üzgünüz.

tatil turları 2014
Edindiğimiz bilgiye göre birkaç sezon daha tur fiyatları bu şekilde devam edecekmiş. Herhangi bir indirim ya da ucuzlama da söz konusu değilmiş üstelik. Tatili bir şekilde turla geçiririm diye düşünüyorsanız bu haberi okumanızı tavsiye ederim. Sabah gazetesinin verdiği habere göre turlar pahalı ve ucuzlamaya da niyeti yok.

Haziranda yurtiçi turlar yine zam şampiyonu oldu. Erken rezervasyonun etkisiyle doluluklarını garantiye alan oteller mayıstan itibaren fiyat yükseltti.

Senelerdir “Yabancı turistler ülkemizde neden bizden daha uygun fiyata tatil yapıyor” sorularının cevabını oluşturan “Erken rezervasyon” sisteminin Türkiye’de de oturması yurtiçi turları haziran ayında da zam şampiyonu yaptı. Tüketici fiyatlarında haziranda en yüksek artış “yurtiçi bir hafta ve daha fazla süreli turlar”da oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçen ay, yurtiçi tur fiyatları yüzde 45.36 yükseldi. Her sene kapasitesi artırılan erken rezervasyonda tur şirketleri bu sene için Aralık 2014'dan itibaren yüzde 45'e varan indirim oranlarıyla rezervasyon almaya başlamış mayısta ise yüzde 25 indirimle kampanyalara sona vermişlerdi. 2014'da 1.3 milyon kişi erken rezervasyondan faydalanmıştı.

Arz-talep dengesi tamamen değişti

BU sene komşu ülkelerden kaynaklanan taleplerin aşırı derecede artması, vizelerin kaldırılmasından kaynaklanan talep artışı ve iç pazarın erken rezervasyon sistemine alışmasının fiyatların artışındaki en önemli etkenler. Ayrıca arz-talep dengesi tamamen değişti. Bundan sonra bize de turizm sektörü Avrupa ülkelerindeki gibi işleyecek. Herkes erkenden tatilini alacak. Bu tarihlere kaldığında ise fiyatlar artacak.

Her sene böyle devam edecek

TURLARIN yüzde 80 gibi önemli bir kısmı artık kasımdan itibaren erken rezervasyon döneminde satılıyor. Hazirandaki bu artış ise erken rezervasyon sisteminin artık Türkiye’de de oturmasından kaynaklanıyor. Artık sadece büyük operatörler değil tüm tur operatörleri erken rezervasyon ile satış yapıyor. Dolayısıyla da erken rezervasyon bitince otel fiyatlarıciddi artıyor. Bu artık her sene böyle devam edecek.

İncele !

Bütçeye Uygun Ege Bölgesi Tatil Vitrini

Ege Bölgesinde bulunan Aydın’ın turistik yeri olan Didim, Günümüzde deniz bakımından, sahil bakımından ve insanları bakımından oldukça temiz, tatil yapılacak bir yer görülmektedir. Didim’de kesenize göre tatil yapabileceğiniz bir çok mekan bulabilirsiniz.

tatil rehberi 2014
Bu sayede hiçbir sorun yaşamadan ailecek veya tek başınıza geçireceğiniz tatil, sizin cebinizi pek de yakmayacaktır.

Havada ki oksijeni sayesinde büyüleyici bir özelliği bulunan, doğa ile denizin yan yana olduğunu görebileceğiniz tek yer olan Altınoluk’ta Ege ‘de tatil yapılacak yerler arasındadır. Bu yerin tertemiz bir havası olması, tatilinizi çok güzel geçireceğiniz anlamına gelmesi bile kulağa hoş gelen bir durumdur.

Yerinde duramayan bir kişiliğiniz var ve hareketli bir gece geçirmek istiyorsanız o halde Çeşme tercihiniz olmalıdır.

Bu bölge de oldukça yoğun geçen konserler ve gece barları sayesinde tatiliniz sandığınızdan da eğlenceli ve hareketli geçecektir. Cüzi fiyatlarda yer araması yapıyorsanız hiç beklemeden Ege Bölgesi için aramalarınızı şimdiden yapmaya başlayabilirsiniz.

EGE’DEN BİRKAÇ GÜNCEL OTEL TELEFON NUMARASI VE ADRESİ :

Türkiye’nin en iyi otelleri için
yapılan yorumlar, size önerilenler.

Herşey Dahil
Central Park Hotel – ÇEŞME

Bodrum’da Tatil Başka!
SeaGarden’da Yaşanan Tatil Bambaşka
oteller.tatilvitrini.com/tatil
%25 indirim ve 12 Taksit Fırsatıyla
Tatil Vitrini

Ne Ararsan Kolayca Bul
Ege Otelleri Burada!

Estetik ve Zerafetin yeni adresi…
Konfor ve güleryüzle buluşma yeri.

İncele !

Uygun Fiyatlar ile Eğlenceli Yaz Tatili Rehberi

Yoruldunuz ve tatile çıkmaya ihtiyacınız var haklı olarak. İşte size eğlence dolu bir tatil planı için yapmanız gereken tek şey, eğlencenin olduğu yerlere gitmektir. Gündüz veya akşamüzeri sessiz, sakin, kafanızı dinleyebileceğiniz yer olup geceleri ise oldukça yoğun şekilde eğlence kapılarını size açacak bir yer istiyorsanız bunlardan birsi İzmir- Çeşme olmalıdır.

yaz tatili 2014

Çeşme’nin geniş alanı ve geniş gece bar yerleri sayesinde oldukça eğlenebileceksiniz. Aynı zamanda yazın Çeşme’de birçok ünlü sanatçı konser verdiğinden konserlere giderekte eğlencenizi bulabilirsiniz.

Başka bir yer Bodrum’dur. Bodrum’da yapılan konserler olsun, halk arasında ki festival tarzında ki gösteriler olsun, geceleri dışarı çıktığınızda sıkıntı yaşamadan eğlenebileceğiniz barlar olsun oldukça keyiflidir.

Gece bar hayatınız varsa ve gece eğlencesine düşkünseniz sizlere Bodrum’u önermekteyiz.

Bu 2 yer dışında Marmaris, Datça, Pamukkale taraflarında da oldukça eğlenceli, gece hayatı olan tatil geçirebilirsiniz. Hiç zaman kaybetmeden sizlerde tatil mekanı aramak için hemen bu bölgelerde ki otellerin listesini çıkartıp fiyat listesine bakabilirsiniz.

İncele !

Antalya, Alanya ve Kemer’de Ucuz Tatil Rehberi 2014

Bütçeniz kısıtlı ama canınız doya doya tatil yapmak istiyor. Öyle fazla bir şeyde de gözünüz yok. Antalya’da olabilir, Kemer ya da Alanya’da ucuz, rahat ve nezih bir tatil yeri arıyorsanız size birkaç tavsiyem var.
Yolunuz eğer Antalya’ya düşerse :

kemer tatili 2014
Kemer merkezde bir otel: Magic Life Kiriş. Geceliği 250 tl olan bu otel oldukça nezih ve 0-6 yaş arası çocuklar da ücretsiz kalabiliyor.

Yok bu bütçeme uygun değil diyorsanız uygulama otelinde de kalabilirsiniz. Uygulama otelleri daha ucuz oluyor. Uygulama oteli var mesela 100.Yılda. Bu otelde kişi başı 15-20 lira ödeyerek rahatlıkla konaklayabilirsiniz.

Merkeze uzaktır ancak minibüslerle istediğiniz yere kolaylıkla geçebilirsiniz.
Hem de macera olur fena mı (:

İncele !

En Ucuz Tatil Firsatlari Kampanyalar 2014

AVRUPA’NIN EN UCUZ TATİL BÖLGESİ  PRAG
Pronto Tur’un 05 Mart-08 Mart tarihleri arasında ucuz tatil turları 99 Euro’dan başlıyor. 04 Haziran-07 Temmuz 2014 tarihlerindeki Paris tur paketi ise 299 Euro’dan satılıyor. 05 Haziran-08 Temmuz Roma turunun fiyatı ise 299 Euro’dan başlıyor.

tatil fırsatları 2014
5 GÜN MADRİD TURU 99 EURO’DAN BAŞLIYOR

Kappa Tur’un 19-22 Mart 5 günlük Madrid turu 99 Euro’dan başlıyor. Ayrıca 4 günlük Prag turu da 99 Euro’dan satılıyor. 5 günlük Venedik-Floransa turu 199 Euro’ya satılıyor.

Etstur’un tur alternatifleri ise şöyle:Turlardan ilki olan 10 Nisan hareketli Roma turu 3 gece sürecek. 3 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama seçenekleriyle sunulan turlar panoramik Roma şehir turu, alan-otel-alan transferleri ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil 199 Euro’dan başlıyor.

3 ve 4 yıldızlı otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama sunan Floransa-Roma (Montecatini) turunun hareket tarihi ise 10 Nisan. Özel havayolları seferi ile İstanbul-Bologna gidiş/Roma-İstanbul dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, panoramik şehir turları, alan-otel-alan transferleri, şehirlerarası transferler ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil olan turun fiyatı 229 Euro’dan başlıyor.

Diğer bir seçenek de Sicilya turu. 9 Nisan’da yola çıkacak, 4 gece sürecek tur 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama seçeneği ile sunuluyor. Panoramik şehir turları, alan-otel-alan transferleri ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil olan turun fiyatı 169 Euro’dan başlıyor.

10 13 Nisan tarihleri arasındaki Milano turu, 149 Euro’ya, özel uçuşla, gidiş dönüş, 3 yıldız otellerde oda-kahvaltı konaklama ve Türk rehberler eşliğinde şehir tanıtım turu, ayrıca çevre turlara katılma imkanıyla düzenlenecek.

10 13 Nisan’da gerçekleştirilecek Milano-Cenevre turu, 229 Euro’ya, 3 yıldız ve 4 yıldız otellerde toplam 3 gece oda kahvaltı konaklama, Özel seferler ile gidiş dönüş, lüks otobüslerle şehirlerarası transferler, Türk rehberler eşliğinde şehir tanıtım turlarıyla gerçekleştirilecek.

PASKALYA’NIN YILDIZI: İSPANYA

İspanya’nın, farklı şehirlerine Paskalya’da yoğun ilgi olacak. Etstur’un sunduğu alternatiflerden ilki Barselona turu. 9 Nisan çıkışlı ve 4 gece sürecek tur 3 ve 4 yıldızlı otellerde 199 Euro’dan başlıyor.

İkinci seçenek ise 8 Nisan çıkışlı ve 4 gece sürecek Madrid turu. 3 ve 4 yıldızlı otellerde, oda kahvaltı konaklama sunan turun fiyatı 179 Euro’dan başlıyor.

08 Nisan hareketli Porto-Lizbon turu 4 gece sürecek. 4 yıldızlı merkezi otellerde, Porto’da 1 gece, Lizbon’da 3 gece oda-kahvaltı konaklama seçeneğiyle sunulan turun fiyatı 399'dan başlıyor.

İncele !

Sizce Karadenizin Deniz Suyu Nasil?

Karadenize tatil yapmaya gelmek istiyorsunuz ama denizi hakkında hiçbir fikriniz yok. O halde size karadenizden ve denizden biraz bahsedelim.

karadeniz plajları
Karadeniz, akdeniz gibi tuzlu bir deniz değil. Tuz oranı az. Ayrıca durgun, sakin bir deniz olduğunu da söyleyemeyiz. Siz onun durgun ve masum göründüğüne bakmayın bir coştu mu Allah korusun..
Karadeniz’de yüzmek çok dikkat gerektiriyor.

Denizi çok serin ve güzel ancak dalgalı olabiliyor zaman zaman. Çok güzel bir sahil şeridi var. Pek çok da plaj var. Plaj alanlarında kamp için çadırlar da bulunmakta.
Karadeniz bölgesinde harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Nem sizi biraz sıkar ama ona da birkaç günde alışırsınız.

Serin ve ferah bir doğası olan karadeniz tam bir cennet diyebilir.

İncele !

En Serin Olan Tatil Yerleri 2014 Rehberi

Serin bir tatil. Serin yaz tatili..Kim istemez ki. Yazın sıcakta yanmak yerine serin bir yerde kafanızı dinlemek istiyorsanız size tavsiye edeceğim bazı yerler var. Yaz tatilinizi serin bir yerde denize nazır balkonunuzda çayınızı yudumlayarak ve kafanızı dinleyerek geçirmek istiyorsanız işte size bi tavsiye!

yaz tatili
Karadeniz..Karadeniz’e hiç gelmiş miydiniz? Ordu-Giresun-Trabzon serin bir yaz için sizi bekliyor. Karadeniz turuna katılan ya da daha önce karadenize gelenler varsa bilir ne demek istediğimi.

Yazın o bunaltıcı sıcağında siz karadenizi seyrederek yemyeşil doğa ile başbaşa tatil yapacaksınız. Yazları bıkmadınız mı aynı yerlere gitmekten?

Karadenizde farklı ve egzotik bir tatil yapmak için çıkın gelin. Kalacak yeri dert etmenize gerek yok. Karadeniz sahil şeridinde sayısız otel ve motel var. Üstelik fiyatlar da çok uygun.

Sakarya’dan başlayıp Artvin’e kadar uzanan illerimizin tamamı Karadeniz Bölgesine aittir. Bu illerde tatil yapmak, Ege veya Akdeniz Bölgelerinde tatil yapmaktan apayrıdır. Bu bölgemizde tatilin keyfi çok farklı olup, ister orman ile iç içe olabilir isterseniz deniz ile iç içe olabilirsiniz, veyahut her iki doğa güzelliğiyle iç içe de olabilme şansınız olabilir.
Deniz istiyorsanız Kastamonu’nun belirli ilçelerinde kurulan tatil köylerini tercih edebilirsiniz. Köy tarzında yaşamak, tatilinizi yapmak istiyorsanız Amasra, Trabzon gibi yerler uygun olacaktır.

Bol oksijen için Trabzon en iyi seçim olacaktır. Çünkü Trabzon, ormanlarıyla bol olan bir şehrimiz olup günümüzde yeşillikleriyle bilinmektedir. Tokat’a veya Sivas’a giderek kaplıcalarda tatil keyfinizi de yaşayabilirsiniz.

Eğer ufak bir tur yapmak istiyorsanız Karadeniz Bölgesinde; Giresun’un fındığını yiyerek, Ordu’nun çayını içebilirsiniz. Samsun’da et yiyerek etin gerçek tadını öğrenebilirsiniz. Tatil için Karadeniz Turu da oldukça uygun olabilir.

Bekleriz.

İncele !

Akdeniz Tatili 2014 Uygun Fiyat En Güzel Yerler

Türkiye’nin yaz tatili içini gidilmesi gereken yerlerden birisi de Akdeniz bölgesidir. Burada tatil yapmak, hem kafanızı dinlendirecek hem de cebinizi fazla yakmayacaktır. Günümüzde en çok tercih edilen bu Akdeniz Bölgesi’nde birçok otel veya pansiyon uygun olarak günlük cazip fiyatlarda kalmanızda yarar sağlıyor.

akdeniz tatil turları
Akdeniz denilince akla gelen Antalya şehrimizde bulunan Kaş ilçesi veya Manavgat gibi yerlerde uygun fiyatlara kalacağınız yerler bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlüğü 20 TL ile 35 TL arasında değişen Olimpos’da da kalabilirsiniz.

Farklı bir ortamı bulunan ve sabah, öğle, akşam yemeğinizi bulunduğunuz pansiyonda yiyebileceğiniz yer olan Olimpos, size antik yunan kentini anlatıyor.

Sessizliğin tam adresi olarak bilinen bu yerde ve diğer Akdeniz bölgesinde bulunan bir çok tatil yapabileceğiniz yerlerde uygun fiyatlara kalabilirsiniz.

Antalya dışında Isparta, Adana, Mersin, Antakya gibi şehirlerimizde de tatilinizi yapabilirsiniz.

İncele !

Bürüksel Yaz Tatili Firsatlari 2014

Belçika’nın başkenti Brüksel, aynı zamanda Avrupa Birliği’ni oluşturan ülkelerin de başkenti sayılıyor. Ülkenin tam ortasında, Scheldt ve Meuse nehirleri arasında yer alan kentin merkezinde yaklaşık 150 bin kişi yaşıyor. Metropol nüfusu ise bir milyonu buluyor. Nüfusun çoğunluğunun ana dili Fransızca. Kentte Flamanca konuşan azınlık da bulunuyor. Her iki dil de resmi dil olarak kullanılıyor.

Belçika’nın üç federal bölgesinden Brüksel Bölgesi’nin başkenti olan kent, yüzyıllar önce bataklığın kurutulması sonucu ortaya çıkmış bir şehir.

Yazları sıcak, kışları da ılık geçen Brüksel dört mevsim bulutlu ve rüzgarlıdır. Kışın en düşük sıcaklık 7 derecedir. Deniz etkisinde, ılımlı bir iklime sahip olan kentin yağış ortalaması da oldukça yüksektir.
Yoğun bir trafiği olan şehirde ulaşımın en rahat yolu tramvay ya da metro kullanmak. Ayrıca tren istasyonlarından bisiklet de kiralayarak kenti keşfedebilirsiniz.

Ünlü çizgi roman karakteri Tenten’in de doğduğu kent olan Brüksel, tarihi, mimarisi ve çikolatasıyla gezmekten ve görmekten keyif alacağınız bir Avrupa kenti.
GÖRÜLECEK YERLER

Büyük Meydan (Grande Place):
UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Büyük Meydan, Brüksel’in merkezi konumunda. Burası, 13. yüzyılda barok ve gotik uslupta inşa edilen birçok yapıyla çevrili. Turistlerin de ilk olarak ziyaret ettikleri yer. Etrafı birçok kahve ve lokantayla çevrili. Burada çiçek pazarı da mevcut. Meydanda yer alan Manneke Piss heykelcikleri, Belçika’nın da sembolü sayılıyor.
Place Royale:
Antik ve modern sanat müzelerinin yan yana bulunduğu bölgeye, Büyük Meydan’dan ayrılıp küçük bir tepeyi tırmanarak ulaşıyorsunuz. Burada yer alan her iki müze, birbirine bağlı olarak inşa edilmiş. Yine aynı bölgede hemen yakınlardaki Müzik Enstrümanları Müzesi, çok katlı bir Art Nouveau mimarı harikasının içinde konuşlandırılmış.
Çizgi Roman Müzesi:
Ünlü Tenten sergileriyle olduğu kadar Belçikalı mimar Victor Horta tarafından inşa edilen ve bir Art Nouveau klasiği sayılan güzel binasıyla da dikkat çekici.
Atomium:
Atom çekirdeğinin 102 metre yüksekliğindeki bu figürü, modern Brüksel’in simgelerdinden biri sayılıyor. Atomium’un yemyeşil bir parkta olması da bu yapıyı görmek için ayrı bir neden oluşturuyor. Üstelik bu çekirdeğin toplarına çıkıp Brüksel’i seyredebilirsiniz.
Cinquantenaire Parkı:
Yemyeşil bu parkta dolaşırken, içerisinde bulunan Sanat ve Tarih Müzesi’ni, Askeri Müze’yi, camiyi, otomobil dünyasını görebilirsiniz.
Mini Europe:
İstanbul’da bulunan ‘Miniaturk’ün bir benzeri olan yer, Avrupa’nın en ünlü yapılarının küçük kopyalarından oluşuyor. Değişik ülkelere ait olan mini eserlerin yan tarafında bulunan butonlarına basıp o ülkenin milli marşını dinleyebiliyorsunuz.
ALIŞVERİŞ
Brüksel, alışveriş için sınırsız olanaklar sunan bir kent. Modern ev aletleri ve mobilyalar için Flamant’a gidebilirsiniz. Mağaza birçok odaya bölünmüş ve her odasında ayrı bir şey satılıyor. Şehrin antika merkezi olan Grand Sablon aynı zamanda Belçika’nın en iyi çikolatacılarına da ev sahipliği yapıyor. Düşük kalorili bisküvi ve kekleri tercih ediyorsanız hemen yakınlarındaki Dandoy’da seçtiklerinizi satın almadan tadabilirsiniz. Galeries Royale Saint-Hubert merkezine özel ürün alışverişi için gidebilirsiniz.
YEME-İÇME KÜLTÜRÜ
Belçika mutfağı genel anlamda Fransız mutfağına benzetilir. Fakat bu iki mutfağın birbirinden en büyük farkı yemeklerin sunumlarıdır. Belçikalıların, Fransızlara göre sunuma daha az önem verdikleri söylenebilir. Belçika’nın en önemli yiyeceği patatestir. Her restoranda patatesin farklı pişirilmiş tarzlarına, farklı yemeklerine rastlayabilirsiniz. Patatese çok fazla düşkün olan Belçikalılar, patatesin 200'den fazla değişik yemeğini yapıyorlar.
Brüksel, her türlü lezzeti bulacağınız çeşit ve kalitede restoranlarıyla da ünlüdür. Chez leon de Bruxelles, Auberge Des Chapeliers, Amadeus, La Roue d’Or en tanınmış restoranlar arasında yer alıyor.
BİR EĞLENCE ŞEHRİ
Brüksel, bir eğlence ve parti şehri olarak da biliniyor. Büyük Meydan’da her türlü eğlence ve aktiviteyi bulmanız mümkün. Yemek yiyebilir, alışveriş yapabilir, mimari kültürüne, zenginliklerine hayranlıkla bakabilir ve gece hayatını da burada yaşayabilirsiniz. Brüksel’in ara sokaklarında ve özellikle “ruf dua Marche Fromage” adı verilen sokak, gündüz başka gece başka bir havaya bürünüyor. Geceleri sokaklara atılan masalarda eğlence doludizgin devam eder. Sade bir eğlence kültürü olan Brüksel’de bir yerde oturup bir yandan biralarınızı yudumlayıp bir yandan da arkadaşlarınızla sohbet etme ortamını bulabilirsiniz. Brüksel’de barlarda eğlence merkezlerinde içki olarak en çok tüketilen içki biradır. 400'den fazla bira çeşidi olan Belçika’da bir de bira müzesi bulunuyor.
KONAKLAMA
Brüksel’de kalacağınız yeri seçerken en iyi tercih Grand Place’a yakın bir yer olmasıdır. Hotel İbis, Best Western Hotel ve Novotel yan yana yer alıyor. Bu üçlünün hemen arkasında ise Le Meridien Otel’ de bulunuyor.
Waterloo Bulvarı’nda yer alan ve Büyük Meydan’a çok yakın olan Hilton Brussels, şehir merkezinde yer alan ve geçtiğimiz yıllarda yenilenerek bambaşka bir kimliğe bürünen Hotel Leopold Brussels, Brüksel’in en iyi otelleri arasında yer alıyor. Silken Berlaymond Brussels, Thon Hotel Brussels City Centre, Bedford Hotel&Congress Centre, Renaisance Brussels Hotel, diğer ünlü otellerindendir. Bol yıldızlı otellerin yanı sıra kentin banliyölerinde küçük otel ve pansiyonları bulmak da mümkün.

İncele !

Türkiye’de Keşfedilmemiş En Güzel Tatil Yerleri 2014

Ülkemizde keşfedilmemiş birçok tatil mekanı var. Herkes genellikle güneye gidiyor ya da batıya. Ama asıl yaz tatili kuzeyde yapılmalı diye düşünüyorum. Keşfedilmemiş serin bir yaz tatilinden söz ediyorum. Kimsenin gitmediği, kalabalık olmayan, kafanızı dinleyebileceğiniz, doğa ile iç içe ve huzur dolu bir tatil size de iyi gelmez mi? Tatil de zaten bu değil midir..

tatil yerleri
Size kimsenin gitmediği, tatil için sadece yöre halkının tercih ettiği yerleri tavsiye ediyorum. Hem maddi anlamda uygun, hem de sakin tatil yerleri var.

Karadeniz..
Orta ve doğu karadenize daha önce gelmiş miydiniz bilmiyorum ama gelmediyseniz eğer mutlaka gelmelisiniz. Karadeniz tatil yapmak için biçilmiş kaftan. Cennet diyebiliriz. Ülkemizin cennet köşesi. Serin, yemyeşil, huzur dolu, sakin ve egzotik. Otantik bir havası olan karadeniz bölgesinin en güzel ve tatil için ideal yerleri Amasya, Ordu, Giresun ve Trabzon.

Ulaşım sorunu da yok. Karadeniz sahil yolu ulaşımı kolaylaştırıyor. Trabzonda hava alanı da var. İstediğiniz biçimde gelebilirsiniz.

Akdeniz ve Ege’nin tıklım tıklım dolması yanı sıra son dönemlerde de Karadeniz Bölgesine insanlar boş değiller. Tatil veya gezmek için tercih etmekte oldukları Karadeniz’de ister istemez onlarca yeri geziyorlar. Bunları sizler için araştırdık. Ağva ile dereleri gezebilir, derenin güzelliğini öğrenebilirsiniz. İstanbul’a ait olan şile de ise dilerseniz denize girebilir dilerseniz de mağara ve şelaleleri gezebilirsiniz.

Rize’ye bağlı olan Çamlıhemşin ‘de Karadeniz bölgesi turu için uygun bir yerdir. Bura denilince akla gelen Ayder Yaylasında gezmek o kadar keyiflidir ki, bunun tadına siz bile varamayacaksınız.
Doğanın tüm güzelliklerini neredeyse bir araya topladığı ve hiçbir yapay bir çalışma yapılmadığı Borçka, Artvin’e bağlı bir ilçedir. Gezilip görülmesi gereken diğer yerler ise; Tekne turu için Amasra, Ev stilinde pansiyonlarda kalmak için Akçakoca, çok botanik bir gezintiye çıkmak istiyorsanız Çaykara ‘ya gitmelisiniz.
Bunların yanı sıra Maçka ‘da ki Sumela Manastırı da görülmelidir. Üç burunu olan şehir diye adlandırılan Tirebolu da size en uygun yerlerdendir. Son olarak Safranbolu da gezilip görülmelidir.

İncele !

Türkiye’nin En Güzel ve Kaliteli Plajlar Rehberi

Türkiye’mizin en iyi, en güzel, en bilindik, herkesin sevdiği ve en çok tercih edilen plajlarını merak ediyor musunuz? Yaz tatiline hazırlandığınız şu günlerde en güzel plajları merak ettiğinizi biliyoruz ve bu plajları sizinle paylaşmak istiyoruz. İşte ülkemizin en güzel, en iyi, en çok tercih edilen ve kalabalık olan 10 plajı!

en güzel plajlar
Bu 10 plajımız dünyaca ünlü. Bütün dünya bu plajlarımızı biliyor ve gazeteler ve dergiler de sık sık bu plajları haber yapıyor.

EN İYİ 10 PLAJ VE BULUNDUĞU YER!
Marmaris Amos en iyi plaja sahip olan yerlerden biridir. Amos, tam olarak nerede bulunur ? Bozburun yarımadasındaki iki tatil köyünün arasına gizlenmiş küçük bir koydur.
Datça taraflarında bulunan Hisarönü Koyu da ülkemizde en iyi plajlara sahip. Datça yarımadasına bakan iki küçük plaj var.

Kelebekler vadisini duydunuz mu hiç. işte o meşhur kelebekler vadisi de ülkemizin en iyi plajlarına sahip. Kelebekler Vadisi nasıl bir yer diyenlere; İki yüksek kayalığın arasında kalan, çoğu ziyaretçisinin Fethiye ve Ölüdeniz’den kalkan teknelerle ulaştığı vadide elektrik, yol ve inşaat bulunmuyor ancak kamp yapmak serbest.

Gemiler koyu nerede? Bunu bilmenizde fayda var çünkü Gemiler koyu da en iyi plajlara sahip bir değermiz. 

Gemiler Nerede bulunur? Bu koy; Ölüdeniz’in yakınında bu kadar sessiz bir yer olduğuna inanmanın güç olmasına rağmen Gemiler, etrafı çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili olup taze mezeler ile soğuk bira sunan birkaç güzel restoranıyla sessiz sakin bir koy.

Olimposu bilmeyeniniz var mı hala? Olimpos nerede ve nasıl bir yer eğer bilmiyorsanız henüz tam bir tatilci değilsiniz diyebiliriz. İşte olimpos’ta da en iyi plajlarımız var. Çıralı Mevkii: Ağaç evleriyle ünlü Olimpos’un hemen ilerisinde bulunan Çıralı’nın, caretta carettalar için 3kmlik koruma alanının bulunduğu plajıyla huzur veren bir atmosferi bulunuyor.

Datça Ovabükü koyu en iyi plajlardan birine sahip!
Ovabükü: Çevresindeki küçük lokanta ve pansiyonlarıyla birlikte plajının parlayan çakıl taşlarıyla Ovabükü, Datça yarımadasına gizlenmiş üç koydan en güzeli.

İncele !

Öğrenci İşi Ucuz Tatil Firsat Rehberi 2014

Bütçenizi sarsmayacak, uygun tatil yerleri için öncelikle internette ve bazı seri ilanlarda iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Belirli bölgelerin tatil köyleri, pansiyonları, otelleri ve büyük hotelleri gibi yerlerin fiyatlarını gecelik olarak almanız doğrultusunda en uygunlarını not ederek geri kalan yerleri silebilirsiniz.

ucuz tatil 2014
Bölge bölge ayırdığınız yerlerin size uygun olan bölgeyi bularak ardından not olarak aldığınız bu tatil köyü, pansiyon veyahut otellerin rezervasyon durumları, fiyat durumlarını net bir şekilde öğrenmek için aramalısınız.
Görevli ile yapacağınız görüşme de kaç kişi olduğunuz ve bütçenizin sınırlı olduğunu bu konuda sizlere yardımcı olup olamayacağını sorabilirsiniz.

Unutmayın ki, Hizmet verecek ve bu yaz aylarında para kazanmak isteyen kişiler onlardır, siz değil. Bu yüzden her zaman indirim yapılmasını istemelisiniz.

Tatil planınızı bu şekilde ayarlayarak en uygun bir yeri bulmuş olacak ve tatilinizi aileniz ile veya tek başınıza yapabilmiş olabilirsiniz.

İncele !

Yaz Tatili için Giresun’a Nasıl Gidilir?

Akdeniz ve Ege’nin tıklım tıklım dolması yanı sıra son dönemlerde de Karadeniz Bölgesine insanlar boş değiller. Tatil veya gezmek için tercih etmekte oldukları Karadeniz’de ister istemez onlarca yeri geziyorlar. Bunları sizler için araştırdık. Ağva ile dereleri gezebilir, derenin güzelliğini öğrenebilirsiniz. İstanbul’a ait olan şile de ise dilerseniz denize girebilir dilerseniz de mağara ve şelaleleri gezebilirsiniz.
Yolunuz bir gün Giresun’a düşebilir. Giresun ili pek çok vatandaşımız tarafından duyulmamış, küçük bir karadeniz ilidir.

Giresunun bilindik otobüs firmaları: Sema Turizm, Fındıkkale Turizm, Yeşil Giresun, Metro Turizm, Ulusoy ve Kamberoğlu Turizm.

Eğer akdeniz bölgesinden Karadeniz’e gelecekseniz Kamberoğlu Turizmin otobüsleri sizi kolayca Giresuna getirir.

İstanbul için en yaygın kullanılan firma Sema Turizm ve Fındıkkale Turizm firmalarının otobüsleridir. Ulusoy ve Metro Turizm de ülkenin pek çok yerinden Giresun’a yolcu taşımaktadır.

KARADENİZ’DE FARKLI BİR TATİL SİZİ BEKLİYOR!
Akdeniz ve Ege’nin tıklım tıklım dolması yanı sıra son dönemlerde de Karadeniz Bölgesine insanlar boş değiller. Tatil veya gezmek için tercih etmekte oldukları Karadeniz’de ister istemez onlarca yeri geziyorlar. Bunları sizler için araştırdık. Ağva ile dereleri gezebilir, derenin güzelliğini öğrenebilirsiniz. İstanbul’a ait olan şile de ise dilerseniz denize girebilir dilerseniz de mağara ve şelaleleri gezebilirsiniz.
Rize’ye bağlı olan Çamlıhemşin ‘de Karadeniz bölgesi turu için uygun bir yerdir. Bura denilince akla gelen Ayder Yaylasında gezmek o kadar keyiflidir ki, bunun tadına siz bile varamayacaksınız.
Doğanın tüm güzelliklerini neredeyse bir araya topladığı ve hiçbir yapay bir çalışma yapılmadığı Borçka, Artvin’e bağlı bir ilçedir. Gezilip görülmesi gereken diğer yerler ise; Tekne turu için Amasra, Ev stilinde pansiyonlarda kalmak için Akçakoca, çok botanik bir gezintiye çıkmak istiyorsanız Çaykara ‘ya gitmelisiniz. Bunların yanı sıra Maçka ‘da ki Sumela Manastırı da görülmelidir.
Üç burunu olan şehir diye adlandırılan Tirebolu da size en uygun yerlerdendir. Son olarak Safranbolu da gezilip görülmelidir.

İncele !

Artik Çeşme’de Ucuz tatil Yapmak Çok Kolay

Çeşme’de tatil yapmak isteyenlere biraz Çeşme’den söz edelim istedik. çeşme deyince hemen orada tatil yapmak pahalıdır diye gelmemeli aklınıza. Çeşme’de öğrenci işi de tatil yapabilirsiniz, ailece harika oldukça lüks de tatil yapabilirsiniz. Bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur.

çeşme tatili 2014
Çeşme nasıl bir yer ve Çeşme’de nasıl tatil yaparız?

Çeşme İzmir’e ortalama 1 saat uzaklıkta şöyle diyelim İzmir-Çeşme arası kaç kilometre derseniz : 80 kilometre mesafe var arada.

ÇEŞME’DE NASIL TATİL YAPILIR?

İzmir’e 80 kilometre uzaklıkta dediğimiz tatil cennetimiz Çeşme, sahip olduğu 29 kilometrelik kıyı şeridi boyunca Ilıca, Boyalık Koyu, Şifne, Büyük Liman, Paşa Limanı, Ildırı, Çiftlikköy, Çatazmak, Eşek Adası gibi birbirinden güzel plajlara ev sahipliği yapıyor.

Yatak kapasitesi 16 bin olan ilçede hem uygun fiyatlardaki pansiyonlar, hem de dünyaca ünlü markaların lüks otelleri her bütçeye uygun tatil yapma olanağı sunuyor.

Tarihi mekanlardan hoşlananlar için Çeşme Kalesi, Kervansaray, müzeler ile antik dönemdeki adı Erythrai olan Ildırı’nın gezilebileceği ilçede dünyanın başka bölgelerinde yapma olanağı bulamadığınız sporlarla da uğraşmak mümkün.

Çiftlikköy’de bulunan Pırlanta Plajı, kuvvetli ve sabit esen rüzgarı, dalgalarıyla yabancı ve yerli sörfçüleri çağırıyor. Kıtesurf, Çeşme turizmine 13 yabancı tur operatörüyle Nisan ayından Kasım ayına kadar hizmet veriyor. Pırlanta Plajı’nda bulunan sörf tesisi Kitesurfbeach, uluslararası kitesurf organazisyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Çeşme Yat Limanı da Türkiye’nin belli başlı yat güzergahlarından birini oluşturuyor. Ticari ve yat limanı bulunan Çeşme Limanı’nın iskelesi iki küçük tonajlı gemiyi barındırabilecek kapasiteye sahip. Yat Limanı da 150 teknenin barınabileceği büyüklükte tasarlanmış.

Dalış yapmaktan keyif alanlar için de Çeşme cazibe merkezi durumunda. Fener Adası akıntı dalışını tercih edenler için ideal bir bölge durumunda ve her türlü sünger, mercan, karagöz, sarpa gibi balıkları görme imkanı sunuyor.

Derinliğin 40 metreye kadar gittiği Yatak Adası da 8-10 metre derinlikte yer alan muhteşem mağarası dalış sporunu sevenleri ağırlıyor. Çeşme, sahip olduğu eşsiz termal kaynakları ile tatil yaparken suyla iyileşme ve stresten arınma olanağı da sunuyor.
İlçeye bağlı Alaçatı beldesi de uluslararası rüzgar sörfü organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Rüzgarıyla ünlü bu belde, taş evlerinde pahalı, seçkin ama sakin bir tatil geçirmek isteyenleri davet ediyor. Öyle ki buradaki bazı butik taş otellerde tatilcileri rahatsız etmemek için televizyon ve telefon bile yer almıyor.

İncele !

Akdeniz Tatili için En Ucuz Tatil Yerleri

Türkiye’nin yaz tatili için gidilmesi gereken yerlerden birisi de Akdeniz bölgesidir. Burada tatil yapmak, hem kafanızı dinlendirecek hem de cebinizi fazla yakmayacaktır. Günümüzde en çok tercih edilen bu Akdeniz Bölgesi’nde birçok otel veya pansiyon uygun olarak günlük cazip fiyatlarda kalmanızda yarar sağlıyor.

akdeniz tatil yerleri
Akdeniz denilince akla gelen Antalya şehrimizde bulunan Kaş ilçesi veya Manavgat gibi yerlerde uygun fiyatlara kalacağınız yerler bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlüğü 20 TL ile 35 TL arasında değişen Olimpos’da da kalabilirsiniz.

Farklı bir ortamı bulunan ve sabah, öğle, akşam yemeğinizi bulunduğunuz pansiyonda yiyebileceğiniz yer olan Olimpos, size antik yunan kentini anlatıyor.

Sessizliğin tam adresi olarak bilinen bu yerde ve diğer Akdeniz bölgesinde bulunan bir çok tatil yapabileceğiniz yerlerde uygun fiyatlara kalabilirsiniz.

Antalya dışında Isparta, Adana, Mersin, Antakya gibi şehirlerimizde de tatilinizi yapabilirsiniz.

İncele !

Tatil için Kuşadasi Nasil Bir Yer Mi?

Kuşadasına gitmek isteyenler için kuşadası izlenimlerimi yazmak istedim. Kuşadasından dün döndüm. Orda mütevazi bir tatil yaptım ve nihayet evime geldim. Sizle Kuşadası anılarımı paylaşmak istiyorum. Belki kuşadasına gitmek istersiniz, aklınızda bulunsun. Kuşadasında uygun tatil nasıl yapılır ve güzel midir?

kusadasi holidays
İmbat otel o kadın bir deniz, bir otele gitti. İyi güzel bir otel, her şey dahil. Çeşitli gıda, ancak kırmızı et kullanmayın. Çok hafif ve leziz tatlılar. Biraz eski Odaları, ama tamam, ama klima süper bir yemek defa kapıyorlar olurdu her saat çalıştı.

Bir havuzu var. Sevimsiz Küçük. Hiç de güzel değil. Ancak denizi temiz bir cam gibi, özel koy ve deniz harka yani kendisi.

Öyle ki, balık arasında yüzdüm. Iskeledeydim Plaj çok kullanılan bi yer değildir. (Bu arada, deniz mavi bayrak) İskele süper. Ortalama derinliği 5.5-6 metre iskele bulunmaktadır. aşağı atlarsanız, ve dalış (çok zorlamassak) deymiyor ayak. Etrafınızdaki denize balık birçok 100'ler temsil an, balığın etrafını sarın. ALISARAK soğuk deniz suyu, biraz rahatsız bir atlayıverin giremezsiniz. Sadece Ruslar, ancak azınlık Türkler kim sayılarıda bu yerine otel, polonya, belaruz, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde, kaldıkları bir turist gibi. Hayır, ama bir otelin animasyon daha kafa dinleyebilirsiniz. Ayrıca su sporları, kano, ve ücretsiz yunuslar.
Kadın ve 4.5 kilometre denize bitişik kuş adada yer alacak. (45 dakika yürüme mesafesinde, ulaşım araçlarına, ama zorunlu $ 1 $ 2 Kuşadası gitmek değilse otel önünde çok sayıda geçiş 5 doluşlar 2-3 dakika, öğrenci belgesi, yürümek söylüyorlar) deniz deniz kadın, ama pek bir şey yok, alışveriş yapılıcak akşam dışarı çıkıp bir fırsat vardı, ama her bakkal, her şeyi kendi pazar kurmak satan değil. Kadınların ucuz yeme ve içme deniz. Efes en fazla 50 şişe yemek için bir yere $ 4 değildi. (3 tl bakkalda zaten Kapı-okumak için, ama).
Ben biraz da Kuşadası merkezi hakkında konuşmak istiyorum. Her şeyden önce, çok büyük bir pazar gitmeyin. Ama dinlemiceksiniz bile, yine de gitti. Gez gez, çarşı içinde ne haber bitmiyor. Alışveriş, yemek yeme ve içme, ancak büyük değil fiyatlar. İlinizde kendi $ 20 $ 50 esnaf bir ayakkabı anlaşma yapmaz alacak alacaksınız. Türkler bizi diyip kazandırıyo yabancılara çalışmakla başından savmaya, tüccarlar turistler memnun değilsiniz sevmiyorum.

Buna ek olarak, Samos Kuşadası feribot ada günlük gidiş-dönüş 25 euro fiyat hareket. Schengen vizesi veya yeşil pasasaportunuz mutlaka gidilmeli Hazırda Bekleme varsa.
Efes antik kenti yakın ve orada Şirince köyünde yerlerde. Kesinlikle, Şirince tatmalı yer köyüne gidin ve köyün tarihi mirasını görmelisiniz meyvemsi şaraplar. Zaten Efes için çok söylenicek yoktur. Hatta, havaalanına gitmek için paraşütle 200 dolar ödenen selçukta thk pilot, hatta ücretsiz atlayabilirsiniz.

İncele !

Yaz Tatili için Ucuz Otel Firsatlari 2014

Ucuz ve bir o kadar da güzel oteller..Her tatilcinin hayali sanırım budur. Hem karnımız doysun isteriz hem de pastamız dursun..Ama bu pek de kolay değil. Çünkü kalite her zaman maliyetlidir. Ucuz otel bulursunuz. Evet çok ucuza hizmet veren tatil köyleri ve pansiyonlar var fakat hizmeti sizi memnun eder mi, orası şüpheli!

ucuz otel rehberi
Yurtiçi ve yurtdışı otellerde kalmak için uygun fiyat arıyorsanız biraz araştırmanız gerekiyor. Çünkü özel günler ve bazı günlerde otellerin yaptıkları kampanyalardan yararlanarak erken rezervasyon yapmalısınız.
Erken rezervasyon sayesinde birçok yurtiçi veya yurtdışında ki oteller, sizlere büyük indirimler sunuyor. Aynı zamanda Ağustos ayında ki Ramazan ayının da gelmesiyle özel indirimleri olacak otellerde en uygun fiyatlarda kalmanız pek de zor olmayacaktır.

Bu otellerin sizlere sadece oda verme ve diğer hizmetlerde tam pansiyonluk hizmeti yanı sıra gezi ve tur seçenekleri da sunacaktır. Eğer tam pansiyon ve tur seçenekleriyle bir tatil yaşamak istiyorsanız hemen sizde elinizi çabuk tutun ve bu aylarda yapılan ramazan ayından dolayı olan indirimlerden faydalanın.

Hiç zaman kaybetmeden hemen internet üzerinden araştırmalara başlayabilir, sizlere verdiğimiz bilgiler sayesinde otellerin listesini çıkartabilirsiniz. Bu otelleri gecelik fiyatlarına göre elemeler yaparak en son kalan uygun fiyatlarda ki otellerden dilediğinizi aramaya başlayarak rezervasyon hakkında net bilgi alabilirsiniz.

İncele !

2014 Uygun Fiyat Akdeniz Tatil Turlari

Akdeniz Bölgesinde tatil olarak kalabileceğiniz bir çok yer olmasına rağmen sizlere uygun olarak kalabileceğiniz yer olarak tatil köylerini öneriyoruz.

akdeniz tatil rehberi
Buralarda geçimini sağlayan tekil kişilerin olmasından dolayı pansiyon veya kendin pişir kendin yemek adı üstünde evler kiralayabilirsiniz.

Son derece rahat edebileceğiniz, sessiz ve ferah bir hava içinize soluyacağınız bu bölgenin turları da bulunmaktadır.

Akdeniz tatil turları, çeşitli antik kentleri ziyaret etmek, oraları gezmek amacıyla yapılan turlardır. Bu saye de sadece tatil yapmayacak aynı zamanda uygun fiyatlarda turlara da çıkabileceksiniz.

Uygun fiyatlar sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilen Akdeniz Bölgesinin turlarına sizde katılmak için tek yapmanız gereken bulunduğunuz ilçe de belirli yerlerde tur için yetkili kişiler ulaşmanızdır.

Sizlerde bu yaz tatilinizin keyfini çıkarmak, çeşitli tur etkinlikleriyle tatilinizi renklendirmek istiyorsanız sizleri de Akdeniz ‘e bekliyoruz.

İncele !

Uygun Fiyat Datça’da Tatil Nerede Yapilir?

Datça’da tatil yapmak harika olur. Hem de Datça çok ucuz bir yer. Geçen sene Datça’ya tatile gittik. Deniz harikaydı. Kaldığımız otel de çok ucuzdu ve kahvaltı açık büfe 10 tl idi. Odalar da tertemizdi.

datça tatili 2014
Denize çok yakın ve nezih oteller bulmak mümkün. Merkezde yöresel yemeklerden de yiyebilirsiniz. Ayrıca kamp yapmak isteyenler için Datça’da kamp alanları var. Kamp, yürüyüş ve macera için uygun bir yer Olan Datça’ya ulaşım da kolay.

Eğer yazın ve denizin tadını çıkarmak istiyorsanız size Datça’yı tavsiye ederim.
Hiç gitmeyenler bile kolayca yolunu bulabilir (:

İncele !

Türkiye'de Sahili En Temiz Olan Yerler 2014

Son zamanlarda insanlar denizi pis olan sahillerde ve denizle karşı karşıya kaldıklarından dolayı artık denizi ve sahili olduğundan daha temiz yerler aramaya başlıyorlar. İşte sizlere yol göstereceğimiz bu yazımızda, denizi ve sahili olduğunda temiz ve güzel olan yerlerden bahsetmek istiyoruz.

en temiz plajlar
Öncelikle Muğla ‘nın Fethiye ilçesinde ki deniz ve sahiller olduğunca temiz yerlerdir. Denizin bulanık olması gibi bir sorun olmayıp, denize girdiğinizde temizliğini kendi gözlerinizle fark edebilirsiniz.

Aynı zamanda Antalya – Kemer tarafları da oldukça temiz yerlerdir. Fethiye gibi denizi ve sahili temiz olan Kemer, tatil yapacakları yazın hazır bekliyor diyebiliriz.

İzmir ‘in Çeşme taraflarında da deniz olduğunca sakin ve tertemiz bir pırıl pırıl şekilde parlaması, insanı kendinden alıp götürüyor diyebiliriz. Sizlerde yüzebileceğiniz, tatilinizi yapabileceğiniz, tiksinmeden denize girebileceğiniz yerler arıyorsanız bu önerilerinizi dikkate almanızı rica ediyoruz.

İncele !

Ege Tatili için Nezih ve Ucuz Oteller Rehberi 2014

Kaliteli olarak 3,4 ve 5 yıldızlı otelleri bulmanız için bazı gerekli detayları bilmeniz gerekiyor. Öncelikle gideceğiniz bölge Ege Bölgesiyse eğer bu işinizi biraz daha kolaylaştırır. Ege ‘de belirli pansiyon ve otellerin belli kalitelerde olması da size yardımcı oluyor.

ege tatili 2014
Günümüzde en çok tercih edilen Ege Bölgesinde bulunan otel ve pansiyonlara ulaşmak için bazı web siteleri arama motorları üzerinden arayarak bulabilirsiniz.

Kısa sürede arayışınızı sonlandıracak ve elinize iyi bir otel – pansiyon listesi geçecektir. Kaliteli olması için öncelikle verilen hizmetleri kontrol etmelisiniz.

Eğer istenilen ücret karşılığında verilen hizmet sizin gözünüzde eşit ise bir kenara not ederek her bir otel ve pansiyonu elemelisiniz. En son ki listeyi ise kaç gün kalacağınızı ve toplamda gün sayısıyla birlikte gecelik istenilen ücreti çarptığınızda çıkan sonuç vereceğiniz tutardır.

Ancak uygun fiyatlara kalmak için öncelikle otel rezervasyon hattını arayarak konu hakkında biraz daha detaylı bilgi isteyebilirsiniz. Ardından fiyat ile ilgili bir indirim veya promosyon söz konusu olup olmadığını sorarak belli sayı da kalacağınız güne göre %’lik indirimler uygulanabilir.

Bu sayede ucuz fiyatlarda nezih ve kaliteli yerlerde tatil yapabilirsiniz.

İncele !

Karadeniz En Güzel Tatil Yerleri Neresi 2014

Karadeniz tatil yapmak için henüz keşfedilmemiş saklı bir cennet. Karadenizde yazın harika bir tatil yapabilir ve doğa ile iç içe güzel bir macera yaşayabilirsiniz. Dağlarda yürürsünüz, soğuk kaynak sularını içersiniz doyasıya, denizden taze çıkmış balığı, çiftliklerde alabalığı afiyetle yersiniz.

Yaylalarda serinliğin tadını çıkarabilir, muhteşem bir köy havası eşliğinde doğal ürünlerden oluşan kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Karadeniz’de ordu, giresun ve trabzon yaylalarında süper bir tatil sizi bekliyor. Eğer kamp yapmayı seviyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

İncele !

Karadeniz’de Tatilde Ne Mi Yapmalı?

Karadeniz turu yapmak..Pek çok kişi söz turizmden ve tatilden açılınca bunu söylüyor. Gezi ya da tura katılmak isteyenler genellikle karadeniz gezisi yapmak istediğini söylüyor. Karadenize daha önce gelmeyenler karadenizi çok merak ediyor.

karadeniz turları 2014
Aklınızda karadeniz turu varsa sakın ertelemeyin ve ölmeden önce ülkemizin cenneti olan karadeniz sahillerini ve yaylalarını gezin.

Karadeniz turunda size karadeniz sahilini ve belli başlı görülesi yerleri gezdirirler. Kendiniz de tek başınıza gelebilirsiniz. Yemyeşil dağları, yeşili hiç solmayan doğasını, denizini, sahil şeridini ve yaylarını merak etmiyor musunuz?

İncele !

Karadeniz’de Tatil Yapılacak En Nezih Yerler

Karadeniz’de tatil yapmak isteyenler öncelikle Mayıs ayından Eylül ayına kadar kara deniz’in tam bir tatil cenneti olduğunu bilmeliler. Yazın sıcaklarından kurtulmak ve serinlemek istiyorsanız kara deniz sizi kucaklamaya hazır bile!

karadeniz tatil yerleri
Yazın serin ve yeşil olan kara deniz’de tatile en uygun yerler Giresun ve Trabzon yaylalarıdır. Yaylalarda oteller ve kiralık ahşap köy evleri bulmanız mümkün.

Yöre halkı kesinlikle misafirperver ve size gerekn yardımı göstereceklerinden şüpheniz olmasın.
Deniz, yeşillik, doğa, masmavi berrak bir gök yüzü, serin bir hava, hafif esen rüzgar ve tatilin verdiği hafiflik..Karadeniz sizi bekliyor.

Giresun’da Bektaş yaylası ve Kümbet tatil yapmaya oldukça elverişli yaylalar. Bu bölgelerde konaklamanız için sayısız ev ve otel de var üstelik.
Kamp yapmak isteyenler için de son derece uygun.

İncele !

İstanbul’da Denizi Girilen Temiz Plajlar Rehberi 2014

İstanbul için deniz vakti. Şimdi İstanbul’da yaşayanlar harıl harıl temiz plaj arama telaşında. İstanbul’da temiz ve güzel plaj bulmak zor değil. Bu konuda uyguntatilyerleri.net olarak üzerimize düşeni yapıyor ve size rehber oluyoruz. İstanbul için temiz, güzel, denizi yüzmeye elverişli plajlar! Eminim şimdi okuyacak ve en kısa sürede yüzmeye gideceksiniz. Çünkü hava tam da deniz havası.
İstanbulda yüzmeye elverişli, suyu temiz olan ve insan sağlığına zararı bulunmayan deniz adresleri!
SİLİVRİ SEMİZKUM ÇADIR YERİ MEVKİİ
Toplam Koliform: 560
Fekal Koliform: 40
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
SİLİVRİ SEMİZKUM BASINKENT 4 SİTESİ ÖNÜ
Toplam Koliform: 520
Fekal Koliform: 80
Fekal Streptotokok: 40
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
SİLİVRİ MARMARA UYUMKENT SİTESİ ÖNÜ
Toplam Koliform: 400
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 40
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
GÜMÜŞYAKA BELEDİYE ÇADIR YERİ MEVKİİ
Toplam Koliform: 400
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
Gümüşkaya Ankara Evleri Sitesi önü
Toplam Koliform: 440
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 40
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
KUMBURGAZ SAHİLİ
Toplam Koliform: 1200
Fekal Koliform: 240
Fekal Streptotokok: 640
Değerlendirme sonucu: YETERLİ KALİTEDE SU
RİVA ELMASBURNU
Toplam Koliform: 400
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
RİVA SU ÜRÜNLERİ PLAJI
Toplam Koliform: 800
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
RİVA PLAJI
Toplam Koliform: 1600
Fekal Koliform: 0
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: YETERLİ KALİTEDE SU
BÜYÜKADA SU SPORLARI KLÜBÜ ÖNÜ
Toplam Koliform: 88
Fekal Koliform: 32
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
BÜYÜKADA SEFEROGLU TESISLERI ÖNÜ
Toplam Koliform: 276
Fekal Koliform: 90
Fekal Streptotokok: 20
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
BÜYÜKADA YÖRÜKALİ PLAJI ÖNÜ
Toplam Koliform: 248
Fekal Koliform: 106
Fekal Streptotokok: 68
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
BÜYÜKADA NAKIBEY PLAJI ÖNÜ
Toplam Koliform: 230
Fekal Koliform: 116
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
HEYBELİADA SADIKBEY PLAJI ÖNÜ
Toplam Koliform: 420
Fekal Koliform: 196
Fekal Streptotokok: 136
Değerlendirme sonucu: YETERLİ KALİTEDE SU
KINALIADA SU SPORLARI KLÜBÜ ÖNÜ
Toplam Koliform: 159
Fekal Koliform: 47
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
KINALIADA VAPUR İSKELESİ SAĞ TARAF ÖNÜ
Toplam Koliform: 80
Fekal Koliform: 17
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
KINALIADA ÜLKER RESTAURANT ÖNÜ
Toplam Koliform: 67
Fekal Koliform: 23
Fekal Streptotokok: 19
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
BURGAZADA SU SPORLARI KLÜBÜ ÖNÜ
Toplam Koliform: 72
Fekal Koliform: 40
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: İYİ KALİTEDE SU
HEYBELİADA SU SPORLARI KLÜBÜ ÖNÜToplam Koliform: 342
Fekal Koliform: 124
Fekal Streptotokok: 0
Değerlendirme sonucu: YETERLİ KALİTEDE SU

İncele !

Tekirdağ Tatili Denize Girilecek Yerler 2014

Yolunuz eğer Tekirdağ ya da Edirne’ye düşerse, size birkaç tatil önerim olacak. Tatil ve deniz için Edirne’de güzel bir tercih olabilir. Denizi harikadır ve tabiri caiz ise hani deriz ya çarşaf gibi denizi var (:

Edirne / Keşan deniz bakımından harikadır. Denizi çok güzeldir. Burayı değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca erikli, enez tarafları da deniz bakımından çok güzel yerler. Erikli denizini görmenizi tavsiye ederim.

Zaten Enez bu konuda çok ünlü bir yer. Enez sahilinde apart moteller ve oteller bulabilirsiniz. Ucuz apart motellerde kalmak da bütçenize uygun olacak diye tahmin ediyorum.

Enez’e ulaşım da kolay. Otobüzle gitmeyi planlıyorsanız eğer ortalama 4 saat sürüyor.

İncele !

Gümüldür Tatili 2014 Otelleri Erken Rezervasyon

İzmir'den yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta, şerit kıyısında bulunan İzmir ilçelerinden bir tanesidir. Gümüldür mevki olarak Kuşadası ile Seferihisar arasında kalmaktadır. İzmir'in en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan gümüldür, mandalina bahçeleri, zeytin ağaçları ve tarihi eserleri ile ün salmıştır.

gümüldür tatili 2014
Lebedos ve Kolonha gibi antik kentleri Gümüldür Tatili ve görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Lebedos ve Kolonha'da bulunan antik mezarlar ve tarihi eserler burada bir çok kazı çalışmasının yapılmasına neden olmuştur. Kazı çalışmalarının dışında bu özelliği ile bir çok turisti ilçeye çekmeye başarmıştır. Sessiz sakin, şehrin gürültüsünden uzak bir tatile geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin tatil seçeneklerinin arasında ilk sıralarda yer alan gümüldür, gerçek anlamda bir doğa harikasıdır.

Kokoreç ve ege sularının taze balıklarını tadabileceğiniz gümüldür tatil açısından doğal bir cennettir. Masmavi denizi ve temiz plajları ile misafirlerini gerçek tatil keyfini yaşatan gümüldür gece hayatına pek müsait değildir. Ancak canlı müzik dinlemek isteyen yerli ve yabancı turistler için düzenlenen otobüs seferleri ile Kuşadası gibi gece hayatının içinde bulunan ilçelere mesafe sadece yarım saat sürmektedir.

İncele !

Yaz Tatili Dikili 2014 Erken Rezervasyon Rehberi

Dikili Tatili 2014 Ege'nin incisi İzmir'in kuzeyinde yer alan şirin bir ilçedir. İzmir ile arasında ki mesafe yaklaşık 120 kilometredir. Batısında ve güneyinde bulunan Ege denizi ile kuzeyinde yer alan Balıkesir Dikili ilçesinin sınırlarını oluşturmaktadır. Dikili mükemmel bir tatil cennetidir.



Hem yemyeşil doğası hem tarihi eserleri ve mekanları ile yıl içerisinde bir çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Dikili aynı zamanda "Dikili limanı" ile de hem Türkiye hem de dünya çapında ün kazanmıştır. Genellikle yaz aylarında gelen turistler; İzmir üzerinde dikili merkeze varıncaya dek bir çok pamuk tarlasından ve zeytin ağaçlarının arasında geçerler ki bu Dikili'nin doğa harikasından sadece bir parçadır. Temiz plajları ve uzun sayılabilecek sahil şeridi ile tatil severlere mükemmel bir tatil imkanı sunan dikili, misafirlerine huzurlu ve eğlenceli bir tatili aynı anda sunmaktadır.

İncele !

Mersin Yaz Tatili Erken Rezervasyon Rehberi 2014

Tatil için Mersin erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mersin; Akdeniz bölgesinde yer alan mükemmel bir şehirdir. Akdeniz kıyı şeridi boyunca devam eden ve temiz kumsalı ile bir cenneti andırmaktadır. Her an karşılaşabileceğiniz limon ve portakal bahçeleri ve palmiye ağaçları ile konuklarına huzuru yaşatan bir şehirdir. Mersin bünyesinde sadece doğal güzellikleri barındırmaz.



Aynı zamanda bir çok medeniyete ev sahipliği yapması bakımından Mersin gerek tarihi eserleri gerekse eski kültürlere ait kalıntılarla adeta tarih kokan bir şehirdir. Dünya'da üç ilahi dine ait insanların mezarlarının yan yana bulunduğu tek şehir Mersin'dir. Tarihin bir yansıması olan Mersin aynı zamanda tam bir tatil memleketidir. Tipik akdeniz ikliminin yaşamasına imkan veren Mersin aynı zamanda şifalı suları ve kaplıcaları ile misafirlerine eğlence, huzur ve sağlığı bir arada sunmaktadır.

Otelleri, motelleri, pansiyonları ve sezonluk olarak kiralayabileceğiniz yazlık evler içerisinde adeta aile ortamında tatil geçirmeniz mümkün. Mersin Tatili hem gece eğlenmeyi seven, hem de huzur arayan yerli ve yabancı turistler açısından değerlendirimlesi gereken en iyi alternatifler arasında yer almaktadır.

İncele !